tirsdag 25. november 2014

Gelly Rolls penner fra Sakura

Gelly Roll pennene fra Sakura er vannbaserte gele- roller med pigmentert blekk. De skriver ekstremt lett og behagelig uten å legge trykk på når man skriver eller tegner. Dette er takket være det unike gele-blekket som Sakura er verdenskjent for. Den skriver vannfast, lysekte, luktfritt og tåler kjemikalier. Gelly Roll finnes i flere varianter som alle har samme kvalitetsblekk, bare med forskjellige effekter.



Disse to bildene tegnet jeg med Sakura Pigma og Gelly Rolls. Pigma var den første «fine-lineren» til skrift og tegning, som både var vannfast og hadde hurtigtørrende pigment tusj. Tusjen gir et permanent resultat. Lysekte både for sollys og UV lys. Syrefri og motstandsdyktig mot kjemikalier. Den er velegnet til skrift, tegning og til bruk med bl.a. akvarellfarger. Fester på både papir, tre, stoff og kartong. Meget tynn og presis spiss forsterket med metall. Føres i mange forskjellige strekbredder.






På bildene over her har jeg tegnet med tusjene oppå et bilde, hvor jeg fra før hadde malt og tegnet med akvarell og akvarellblyanter.

Litt om de forskjellige pennene:
Glaze 3D-roller gir transparent 3D effekt på glatte underlag. Den kan brukes til dekor av smykker, plast, glass og metall, men også på papir. Denne pennen er fin til fargelegging av kontur klistremerker. Ved bruk må man legge litt press på pennen og gi blekket tid til å flyte ut og gi full 3D effekt. Den er derfor ikke så egnet til vanlig skrift som de andre gelly rollerne. La tørke i 45-60 sekunder.

Sakura Gelly Roll Moonlight fungerer like godt på lyse og mørke underlag. Pennene har matte neonfarger med fluorescerende element, som gjør at fargene lyser i blacklight.

Sakura Gelly Roll Metallic gir en skinnende metallic-effekt. Den er ypperlig til skrift, tegning, scrapbook, kortlaging eller annen papirhobby. Pennen gir en dekkende strek på glatt, hvitt og sort papir.

Sakura Gelly Roll Stardust gir en effektfull og gnistrende glittereffekt. Til skrift, tegning, scrapbook, kortlaging eller annen papirhobby.

Sakura Gelly Roll Basic er en skrivepenn som brukes mest til skrift. Den kommer i sort og hvit og gir en dekkende strek. Pennen er ypperlig til fotoalbum, kort o.l. og det hvite blekket dekker utmerket på sort papir og fotografier.

Med kreativ hilsen
Mariann S Sæbjørnsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar