mandag 7. juli 2014

Små metalltavler

Magnetplater er blitt min dille om dagen. Jeg liker at ting kan midlertidig festes fast et sted - enten det er for å pynte opp, til oppbevaring eller bare fordi det er noe som må huskes på. Litt tilfeldig kom jeg over noen mønsterholdere med magnet - og jeg kjente disse kunne bli fine her hjemme :)


De ulike platene har fått veldig ulikt utseende, og nesten alle er allerede i brukt rundt omkring i huset.

Til pynt i stuen står denne dekorerte platen. Her er det limt fast et mønsterark fra StudioLight, blonder fra Staz og ulike washitaper. Bildet, teksten og sitatet er festet med magneter. Enkelt å endre når et annet bilde fortjener å komme frem.

Denne står på kjøkkenbenken og lyser opp. Enkel mangetavle, som kun er sprayet med en herlig oransje akrylspray fra Amsterdam. Enkel spray å bruke, samt dekkende!

Siden jeg er en strikker, og Marianne Design har mønsterark med strikkemasker ... falt det seg helt naturlig og lime på dette arket. Nå skal det blir mye lettere å følge mønsteret fremover håper jeg. Og som dere ser kan disse metallplatene festes både stående og liggende.

Tuva har også dekorert sin egen magnetplate. Sprayboksene ble litt store i hendene på en 8-åring, men Tuva klarte seg fint hun med litt hjelp! Enkel og fin tavle dette også som skal stå på skrivepultene hennes. Midlertidig er sommerbildet fra i fjor i påvente av ny timeplan.

Jeg er noe usikker på hvor denne platen havner, men her er det i alle fall brukt decoupagelakk sammen med serviett. Kanskje rett og slett en ferieminneplate som Tuva foreslår ...

Slik ser holderen ut, uten at noe er gjort! Mønsteret i metallet er litt kult synes jeg, og gir et industrielt uttrykk. Så kan fint brukes uten dekor på også.

 Slik ser platene ut, ferdig dekorert.

Materialer jeg har brukt:
Mønsterholder
Amsterdam Akrylspray
Decoupagelakk
Marianne Design mønsterark
StudioLight mønsterark
Staz blonder
Washitape

Til neste gang - ta vare på deg selv!

1 kommentar:

  1. Så fantastisk flotte plater :D
    Jeg er på let etter plater billigst mulig, kan jeg spørre hvor du har funnet disse?
    Hilsen Marit

    SvarSlett