mandag 10. juni 2013

dinfantasi på sosiale medier

dinfantasi finner du på flere sosiale medier; foruten her på bloggen fins vi på Facebook, Pinterest og Instagram.

Her legger vi ut linker til produkter, artikler og blogginnlegg som vi håper vil inspirere deg. Konkurranser vil også bli annonsert her. Vi ønsker dette skal være et forum, der det både er inspirasjon og kunnskap å hente. Vi svarer gladelig på spørsmål du måtte ha. Har du ønsker til innlegg på bloggen, må du gjerne komme med forslag. Kanskje det er et produkt du ikke vet hvordan skal brukes, eller ønsker alternative bruksområder på?

https://www.facebook.com/dinfantasi
Pinterest er inspirasjonskilden over alle inspirasjonskilder. Her kan du sitte i timesvis, og få hodet fylt opp av kreative innspill på ting du har lyst til å lage. dinfantasi har laget noen oppslagstavler (boards) der, og her vi du finne mye inspirasjon!
Følg oss da vel, og bli inspirert du også!

http://pinterest.com/dinfantasi/
På Instagram vil du finne bilder av ting som er laget av våre designere. Her oppfordrer vi deg til å bruke hashtag #dinfantasi eller @dinfantasi, hvis du har laget noe du ønsker vi skal se. Hvem vet, kanskje vi publiserer dine bilder der som igjen kan inspirere andre? La oss få se det du lager. Det vil også gjøre det lettere for oss å kjøpe inn nye produkter, når vi vet hva som blir brukt. Gode idéer er til for å deles!

http://instagram.com/dinfantasi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar