søndag 5. oktober 2014

Sakura - allsidige tusjer og penner i beste kvalitet


Sakura-penner er på kort tid blitt en favoritt hos meg. De har et bredt utvalg av penner og tusjer til forskjellig bruk. Jeg vil i noen innlegg fremover ta for meg de pennene jeg bruker mest.

Litt om Sakura:
Sakura startet opp i 1921 og har derfor lang erfaring i fremstilling og utvikling av tegne- og skriveprodukter. Takket være de innovative gründerne ble det utviklet en helt ny og spesialisert blekkteknologi, Pigmablekk, som brukes i Micronpennene. I dag ansees Pigmablekk for å være det beste blekket i arkivkvalitet som finnes på markedet, og brukes av arkitekter, forskere, kunstnere, tegnere, de som driver med kalligrafi samt scrapbooking, for å nevne noen.

I 2000 fikk firmaet den prestisjetunge Inventors Award av Japans Patentkontor for å ha utviklet verdens første gel penn.

Sakura nyeste innovasjoner er dimensjonale blekk med Glaze i 2003 og Soufflé i 2005. Blekket skriver med en hevet effekt som ligner på preging uten behov for varmeverktøy eller pulver. 3-D blekk kan skrive/tegnes med på flere overflater som papir, glass, keramikk, metall og plast.

Selv sier Sakura at de er dedikert til fortsatt utvikling og effektiv levering av teknologisk overlegne, innovative og trygge produkter. Og at deres produkter, kampanjer og reklame skal gjenspeiler deres støtte til individuelle uttrykk og kunstnerisk frihet.


I mellomtiden kan du gå inn på facebooksiden deres og bli inspirert :)

Med Kreativ hilsen
Mariann S Sæbjørnsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar