fredag 22. juni 2012

Redesign med akvarellmaling

Her om dagen fikk jeg en lur og spontan ide! Jeg hentet fram en gammel dagbok jeg hadde da jeg var yngre, flerret av fuskepelsen som omslynget den og tok ut alle papirene. Så satt jeg igjen med det jeg vil kalle skjelettet til boken. Jeg hadde lyst til å male forsiden, så her fulgte jeg bare magefølelsen og gikk i gang uten noen ide om hvordan boken ville se ut da jeg var ferdig. Jeg har dessverre ikke et bilde av hvordan boken så ut før jeg rev av forsiden, men tro meg - dere gikk ikke glipp av noe.


Jeg skjærte opp to deler av en pappeske og limte dem på hver side med limpistol. Jeg var litt usikker på hva jeg skulle dekorere bokryggen med, så det endte opp med at jeg limte deler av noen gamle kjøkkengardiner over for å dekke til det fargerike området (se bilde lengre ned).



Så limte jeg forsiktig på et ark fra Fabriano Watercolour og er 24x32 cm.   Deretter skisset jeg forsiktig opp motivet og malte så noen lag med akvarellmaling (Rembrandt Akvarell Luxury Pocketbox 12 halfpan. ). Når det var gjort lagde jeg noen streker med Sakura Pigma Micron; den tynneste tusjen i settet. Etter det så la jeg på flere lag med maling og koste meg med detaljene!


Når jeg var ferdig med maleriet/tegningen, så ville jeg ha noe på siden av den, men jeg visste ikke helt hva jeg kunne male. Istedet for å male noe, klippet jeg ut litt mer papp og limte akvarellpapir oppå den, som jeg malte i farger som matchet maleriet. Så fant jeg et slags gjennsomsiktig papir og limte det oppå der igjen. Jeg limte hele greia fast i boken og avsluttet med å lime på noen pynte-steiner jeg fikk hos et familiemedlem en gang.


Slik ser baksiden ut. Der gjorde jeg det samme.


Her ser dere hvordan bokryggen ser ut.



Se malingen i et tidligere innlegg.


Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke boken til enda. Kanskje jeg maler noen malerier for å ha inni den og lager et lite kunstprosjekt av den? Vi får se hvor kreativiteten fører meg.

- Camilla Rose

2 kommentarer: