tirsdag 17. november 2015

Nytt liv til slitent furumøbel

Jeg har falt totalt for ArtVintage malingen fra Schjerning. Flott dekkevne og nydelig overflate. Jeg har tidligere malt en liten kommode og har hatt en litt større apotekerdisk stående på vent. Et skal / skal ikke prosjekt. Kaste eller pusse opp? Jeg gikk til slutt for det siste alternativet, og angrer definitivt ikke.



Beklager at jeg glemte å ta bilde av apotekerdisken før jeg skrudde av håndtakene, men de samme håndtakene er de jeg skrudde på igjen.


Et voldsomt gulnet furumøbel, med mye kvist og ikke HELT up to date, rett og slett. Men samtidig et møbel med masse av lagringsplass og DET trenger vi jo.


Jeg satte i gang og malingen dekker godt og tørker raskt.


Straks jeg hadde fått på første strøk kunne jeg begynne der jeg startet, med neste
strøk.

Malingen dekker veldig godt med 2 strøk.

3 timer brukte jeg, fra jeg skrudde av håndtakene til håndtakene var på plass igjen på nymalt møbel- Og jeg ble veldig fornøyd. neste miniprosjekt står for tur, og det er speilet.



 Scjerning Art Vintage Kalkmaling, støvet grå. 03007546

Wenche

2 kommentarer:

  1. Oi , den ble kjempefin. Har akkurat maken og har lenge tenkt at den skulle hatt noen malingsstrøk. Så nå e det kanskje å få fingeren ut og gjøre noe med det. Men den malingen du har brukt kjøpes den hos en fargehandler el hos en hobby butikk ? Neste spørsmål : Hvor mange glass / bokser trengs til et slikt prosjekt?
    Kom helt tilfeldig inn på siden her , men nå ligger den på favorittene mine.
    Flott side med masse inspirasjon.
    Ønsker deg en fin dag.
    Hilsen Irene.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei. Ta en kikk i Global Hobby og kunst sin forhandlerliste her; http://www.globalhobby.no/index.php?mapping=5
      eller ta kontakt med de for informasjon om din nærmeste fohandler. Malingen er veldig drøy i bruk, til denne kommoden brukte jeg i underkant av 2 bokser.

      Slett