tirsdag 21. juli 2015

Animorphia ❤︎


Dette er boken for de som liker små detaljer! Og disse detaljene driver og gjemmer seg overalt i i disse utrolig vakre tegninger. Kerby Rosanes heter illustratøren, og han er viden kjent for sine bilder. Ryktene sier at bok nummer to er under bearbeiding, så her er det bare å glede seg ❤︎


Bokens åpningsside, som bare ropte etter masse, og intense, farger! Så det var med stor glede jeg oppdaget at denne boken har ark som tåler litt våt tusj. Sakura sine Koitusjer er blitt en favoritt, og den myke og spisse penselen klarer fint å jobbe med veldig små detaljer. Mens du tegner oppdager du plutselig noen detaljer som ikke helt hører hjemme - som for eksempel en hengelås liggende på et blomsterblad ...


Fugl Føniks anno 2015? I denne tegningen bugner det av små monstre som gjemmer seg blant fjærene, og også her var det en mystisk gjenstand; Rubiks kube. Sånn med en gang, ser fargene på bildet til venstre litt ordinære ut, men ved å vippe litt på kameraet blir alt glitteret fanget opp! Sakura Gelly Roll Stardust har en imponerende glittereffekt, som kommer til sitt rette element i denne detaljerte boken.


Kameleoner er utrolig morsomme dyr, og det er ikke et unntak i denne boken. Denne er fargelagt med Koh-i-Noor Polycolor Artist, og i overgangene har jeg brukt Polycolor blender.

Produkter jeg har brukt:
Animorphia
Sakura Gelly Roll - Stardust
Koh-i-Noor Polycolor Artist
Sakura Koi Coloring Brush
Ghiant Basic Fixativ

Til neste gang - ta vare på deg selv!

2 kommentarer:

  1. Så flott blogg. Midt i blinken for en som er sulten på å lære farge- og tegnekunsten §:o)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig å høre!! Tusen takk :) Alle vi på denne bloggen, gjør så godt vi kan, og slike meldinger er alltid hyggelige :)

      Slett