torsdag 12. mars 2015

Konfirmasjon - Kort med kjole eller tversoversløyfe

Det er snart tid for konfirmasjon og mange ønsker å lage invitasjonene og bordkortene selv. Man kan da lage det mer personlig, i den stilen man ønsker og kan fargekoordinere alt slik at det matcher bordpynten og oppdekkingen.

Jeg har laget invitasjoner og bordkort med tversoversløydfe til guttekonfirmant og med kjole til jentekonfirmant.



Guttekort med tversoversløyfe:


Til invitasjonen har brukt sorte doble kort fra Papicolor, i størrelse 152x152mm, som base og klippet til det hvite feltet av hvit scrapbookingkartong fra Papicolor. Sløyfen er klippet ut i mønstret papir fra Studiolight sin Industrial-serie. De små sorte knappene er limt fast med Dodz small fra 3L. Stempelet "Velkommen til konfirmasjon" er fra Staz. Det hvite feltet (skjorten) og sløyfen er montert på kortet med 3L E-Z Runner, dobbeltsidig tape på dispenser.

Til bordkortet har jeg klippet til en sort bakgrunn av sort scrapbookingkartong fra Papicolor. Resten er gjort på samme måte som på invitasjonen, men unntak av stempelet. Istedet for "Velkommen.." kan man skrive navnet på gjesten med sort tusj/filtpenn. Bordkortet kan enten ligge på tallerken eller henges opp med en miniklype på et stetteglass.




Jentekort med kjole:


Til invitasjonen har jeg brukt hvite doble kort fra Papicolor, i størrelse DL. Kjolen er klippet ut i mønstret papir fra Studiolight sine Paper Pads. Båndet som er knyttet rundt livet på kjolen er 6mm hvitt organzabånd. Kjolen er montert sammen og limt på kortet med 3L E-Z Runner. Stempelet "Velkommen til konfirmasjon" er det samme som er brukt på guttekortet.

Til borkortet har jeg klippet ut kjolen i mønstret papir fra Studiolight, akkurat i lik størrelse som på invitasjonen. Etter at kjolen er brettet og montert står det av selg selv. Jeg har klippet ut en hvit banner i scrapbookingkartong fra Papicolor. På den kan man skrive navnet på gjesten med tusj/penn.






Produktliste:

Guttekort:
Papicolor Doble kort 152x152mm - 901 Sort
Papicolor 302x302mm - 930 Hvit
Papicolor 302x302mm - 901 Sort
Studiolight A4 Industrial mønstret papir
Staz Stempelsett "Velkommen til alt"
Buttons Mini Sort
3L Dodz - Small
3L E-Z Runner

Jentekort:
Papicolor Doble kort DL - 930 Hvit
Studiolight Paper Pad eller Studiolight mønstret papir
Papicolor 302x302mm - 930 Hvit
Staz Stempelsett "Velkommen til alt"
3L E-Z Runner


Mal til sløyfen og kjolen (A4):



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar