tirsdag 25. juni 2013

Fargekart-mal på forskjellig tusjpapir

Touch Twin Marker sin mal er kjekk å bruke! Selv har jeg skrevet ut malen på både Fabriano Tecnico, Fabriano Bristol og Schoellershammer Duria. Alle 3 arkene er tusjark, som egner seg godt til disse tusjene, men de har ikke like egenskaper. Fabriano sine tusjark er begge bleket hvit, mens Schoellershammer sitt er ubleket, og vesentlig gulere. Forskjellene på de to fra Fabriano er tykkelsen på arkene og faktisk glattheten. Bristol sitt ark, oppleves glattere. Tusjen glir lettere på arket og får en litt annen glans enn på Tecnico.


Her er tusjene testet ut på de forskjellige arkene. Fargegjengivelsen blir ikke ok via en dataskjerm, men forskjellen på Fabriano og Schoellershammer arkene vises. De helt lyse fargene til Touch Twin Marker, vises nesten ikke på Schoellershammer sine ark. Til gjengjeld gir disse arkene en fin varm glød i fargene. Her er det virkelig smak og behag som gjelder.


Jeg håper dere får muligheten en gang til å finne ut hvilket ark som passer best til ditt bruksområde. Spør neste gang du er i butikken, om du kan få teste ut disse arkene. Du vil fort merke forskjell.

Last ned herfra ...

Materialer jeg har brukt:
Touch Twin Marker
Fabriano Tecnico
Fabriano Bristol
Schoellershammer Duria
Til neste gang - ta vare på deg selv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar