onsdag 7. mars 2012

Hjemmelaget bordpynt

Det nærmer seg vår, konfirmasjoner og bryllup. Mange gjester og enkle løsninger kan være tingen. Her kommet eksempler på bordkort og også en serviettring, som ALLE kan lage.

Først en klassiske hvit variant, her har jeg svertet kanter med PanPastel, men dette kan man bare hoppe over om man vil ha det rent hvitt.

Hjertene er stanset ut med Sizzix dies Hjerter 39999561 og Hjerter scallop 39999562. Her kan du pynte med akkurat det du selv har lyst til å føre som tema rundt bordpynten din; hjerter, blomster, små ringer, babyting... Mulighetene er mange om du tar en kikk i utvalget av Pynt og tilbehør. På eksemplet her har jeg enkelt pyntet med et selvklebende Strasshjerte 56391670.


Det neste eksemplet er laget med de samme diesene som over til bordkortet, men har her lagt inn en farget kartong.

Serviettringen er laget av kartong som er rullet til et hylster, og stiftet sammen på undersiden. Dekorborden er stanset ut i kartong i kontrastfargen, med Sizzix Sizzlits bord - Vintage lace Edging 39999413.



Har brukt swirlene som blir stanset ut i borden til å pynte bordkortene med:


Til slutt viser jeg en sprek og sommerlig variant laget med Sizzix Sizzlits Tim Holtz Rosette til selve rosetten og Tim Holtz Tattered banners til å skrive navnet på. Her er det også mange muligheter til variasjon med pynte i midten av rosetten. 




Wenche

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar